I natt fryser de hemlösa katterna

Marken är frysen och hård, vinden kall. De hemlösa som inte har någonstans att krypa in och gömma sig far illa.

mar

Is och snö går inte att dricka. Redan sönderfrusna tassar värker.

Kan du sova gott i natt? Är du en av räddarna som går ut med en hjälpande hand till katterna som far illa? Eller är du en av dem som blundar?

– – –  STÖD DITT LOKALA KATTHEM! – – –

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *