Balkong-rallyt

_b56

Yes vi har en balkong… men starten går i köket, upp i bäddsoffan i vrån där. Nova springer först, jag efter… full sladd in i sovrummet, upp i klösträdet, ända upp i taket och så ner igen, svisch upp tvärs över dubbelsängen, ner på andra sidan, under sängen, ut i vardagsrummet och ut på balkongen, upp på varsin sida av balkongbordet. Där sitter vi och tittar och flåsar en stund och fnissar lite osynligt, så där som bara katter gör. Så hoppar jag ner och springer, hör att Nova kommer efter bakom mig… Skuttar över mattes ben och upp i soffan, vidare upp på skrivbordet, ner på golvet igen och upp i klättertornet i vardagsrummet. Men Nova rusar förbi tornet och ut i köket, jag ner och efter. Till slut ligger vi bara på köksgolvet och tittar på varann. Det är så kul att leka katt-kull! Puh!

runningsiamesetestbykatmomma

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Balkong-rallyt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *