Nattkatt Nattsmyg Nattfjäril

Katt-katt-katt

Det är natt

Det är katternas natt

Hör!

Ett prassel

En tass

Ett prasseltass

Det är natt

Ett smyg

Nattsmyg

Tätt intill

Om du vill

Svans mot svans

Någonstans

Det är katternas natt

Svart och vit

Vit och svart

Katt vid katt

Måne blek

Kattens lek

Mera smyg

Mera tass

Tass-tass-tass

Här!

Nattfjärilsdans

Morrhårsspret

Bara det

Mina spår

Dit katter går

Varje natt

Bara katt

Skugga, sky

Måne ny

Det är katternas natt

Katt-katt-katt…

thecatatmidnightbytirael

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *