Onödiga men söta prylar?!

Vem kan motstå en katt med stooooora ögon?

vip_cat

För barn från 6 år – ett gosedjur som i sitt halsband har koden till en virtuell värld på nätet, där man kan inreda djurets hem, spela spel och leka med sin VIP-katt, som man också kan ge namn…

vipmasthead

Katten har kompisar… och kostar åtskilliga hundralappar…

hasbro1

Men vem faller inte för ett par stoooora stoooora ögons charm???

Vinter katt, sååååååå söt:winter_pet

För den nyfikne: www.hasbro.com/littlestpetshop/sv_SE/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *