Tänk om världen innehöll flera Leenor?

Örebro Katthem har en Leena. Tänk om världen hade fler Leena som hon!  I Nerikes Allehanda www.na.se/artikel.asp från igår finns en fin artikel om kattlivet hos henne:

leena

Många katter har fått börja nytt liv hos Leena. Just nu har hon sex katter som får kärlek, fostran och lära sig hitta trygghet med människor igen.

Om jag kan ska jag skicka den där fina solen jag fått vidare till henne!

(Foto Håkan Risberg, NA)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tänk om världen innehöll flera Leenor?”

 1. Hej Wikki,klart jag ska gå in och rösta på katten Rosi. Så kul att se att någon är som jag är..älskar katter o djur,värmer i mitt hjärta..Min lilla Champis är en katt som har fip,inte utvecklad,men har hög titer..har kattsnuva så han har smittat mina andra 2 lkatter så pas så dem fick ligga på sjukhus.Inte billigt,men jag gör allt för mina djur,om jag så ska bo i tält:)..
  kram Cia..tack för du läste min blogg:)

  1. Oj stackars Champis – men du har väl kattförsäkring? Ja matte säger att hon lägger mer pengar på oss katter än på sig själv, och det stämmer nog. Fast hittills *tass-i-trä* har vi varit billiga i drift ändå, bara lite fästing- och maskmedel, plus vaccinationer.
   Jag kikar gärna på din blogg igen!
   TassKram till alla dina missar! från Wikki

 2. Jag har agria plus till alla mina 3 katter,alltså den högsta försäkringen.Vi vet inte om det är den torra eller våta fipen,det vet man inte förrän den bryter ut,lexus har denlägsta av titern men dock smittad,dizzie påvisade ingen fip vid prov. Men jisses vad mycket jag lagt ut på mina katter.ska visa foto på dem allihopa på bloggen:)kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *