Sommarplaner för balkongen

Jo matte, vi hörde nog när du pratade i telefon med stora matte om vad du vill fixa till balkongen i sommar! Och vi vill ha en tass med i laget att påverka!

_447

Så:

  1. Vi vill ha varsin hängmatta. Gärna i våningar över varann så vi får bästa solen!

  2. Det ska byggas lite hyllor åt oss att klättra upp till uppe vid taket – gärna med lite klätterstegar till.

  3. Kattplantor: En stor gräsplantering i kruka! Kattmynta!?

  4. Lucka i dörren så att vi kan gå ut och in heeeeeeeeeela dagarna? Snälla ÖBO?

  5. En bro över till det där trädet med fåglar i! Eller… *slickar mig om nosen*

…men vi kommer ändå att vilja ha promenader till skogen och resor till landet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *