Skator – flygande Wikkis

…de håller på med sitt bo utanför vårt vardagsrumsfönster.

fagelbildskata

Nova följer fågelpysslet med förtjusning. I dag är det lite sol också, och vi kan sitta på balkongen och titta.

notskrika

Matte kallar mej för ”päls-skata” ibland. Ska man ta det som en komplimang? Och vilken sorts fågel ska man likna Nova vid? Nötskrika?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *