Varför har vi tassar, inte händer?

_433

Jag bara funderar på hur jag skall få upp locket på den här. Den innehåller så mycket gott som jag och Nova vill smaka på.

_435

Alltså, tassar är bra till mycket men till det här locket behövs starka händer…

Men jag har en idé, om man lyckas knuffa omkull oderhinken med tillräckligt mycket fart så borde locket flyga av? Det kunde vara värt ett försök i alla fall!

_436

Vad tror du, Nova, om vi tillsammans tar full fart ända bortifrån balkongdörren och sedan samtidigt kastar oss mot tunnan? Skulle inte det fungera?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *