Kattbutiken jag vill kika i…

..ligger i Stockholm, på Odengatan 62. Jag skulle kunna gissa att matte och stora matte vill titta in där också! Den heter ”Katt! Katt!” helt passande.

En del av sortimentet:

shopwbd
grpf

Oh ja, dit vill jag! Får kika på hemsidan, www.kattkatt.se/, så länge.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kattbutiken jag vill kika i…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *