Du kan sluta vara orolig nu, matte!

Jag och den lilla rödnosen kommer bra överens! Vi har blivit vänner, ser du inte det? Tror du hon skulle få sova på min plats i fotänden annars? Jag delar med mig av den mot att jag får tvätta henne litet…

_hemma_b1
_hemma_b1

Tack för att vi får bo här hos er, matte och husse!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *