KosmosKatten minns du den?

kk1

En katt som kan se in i framtiden och som hjälpte doktor Snuggles och hans vänner.

Kosmos katten bor i ett flygande tefat, brukar vara vid fru Kattamors stora kattsjukhus… I tv-programmen har han en alldeles speciell röst… och ett Cheshire-katt-leende som inte går av för hackor!

kk1
kk2

Det var tider, det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *