Pyewacket

pyewacket_o_kim

Året var 1958. Kim Novak spelade förföriska häxan Gillian Holroyd i den romantiska komedifilmen ”Bell, Book and Candle” (”Hokus pokus” kallades filmen på svenska)och hade siamesen Pyewacket som charmant medspelare. Pyewacket spinner medan Gillian lägger en förtollning över Shep (spelad av James Stewart).

pye_o_kim

Pyewacket spann så förtrollande att Kim Novak fäste sig enormt vid henne. Efter att filminspelningen avslutats gav filmbolaget därför katten till Kim.

Undrar vad som hände sedan?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *