Äntligen kom julpyntet ned

På landet har allt en särskild tid, det stressas inte i onödan. Allting görs när det blir ”dags” och tids nog blir det dags för det mesta. Tiden är liksom oförstörbar.

_4151

Tanja förstår som vanligt ingenting. Men det finns mycket tid över till att klappa katter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Äntligen kom julpyntet ned”

 1. ja… du kanske har rätt. Jag tycker iofs att sidan (gratismode) är himla bra och tycker att fler borde upptäcka den. Att jag sedan länkar till dem är mer en liten bonus.

  Mjau på dig

  1. JA men visst, och det är helt ok – att länka till nåt man är intresserad av. Blir det en bonus så visst. Mendet tycker jag också är mer genomtänkt än de där som kastar in allt möjligt krafs på sin blogg BARA för att jaga sidvisningar… Det finns bloggar som bara skriver könsord i sina rubriker – för det säljer.
   Tacka vet jag trivsamma snälla PERSONLIGA bloggar! Som din!
   TassKram Wikki

 2. ja… du kanske har rätt. Jag tycker iofs att sidan (gratismode) är himla bra och tycker att fler borde upptäcka den. Att jag sedan länkar till dem är mer en liten bonus.

  Mjau på dig

  1. JA men visst, och det är helt ok – att länka till nåt man är intresserad av. Blir det en bonus så visst. Mendet tycker jag också är mer genomtänkt än de där som kastar in allt möjligt krafs på sin blogg BARA för att jaga sidvisningar… Det finns bloggar som bara skriver könsord i sina rubriker – för det säljer.
   Tacka vet jag trivsamma snälla PERSONLIGA bloggar! Som din!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *