Kärleksbrev till Mjurre

_413

Kattposten kommer kanske till mig idag? Kanske kan jag få ett vykort i alla fall? Eller något litet smakprov från kattmatsbutiken?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kärleksbrev till Mjurre”

  1. Kattpost kom igår! Tack!! 😀
    Ska ägna kvällen åt att titta igenom det som göms på minnet. 🙂
    Nu är det Ikea som gäller dock. Ska köpa ny säng till mig. 🙂

    1. Roligt att kunna skicka något tillbaka… Sitter här och kikar på det underbara julkortet från dig och funderar på hur man ska kunna rama in det.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *