Vi har varit ute i snön –

– jag for fram som en svartvit snöplog som vanligt. Men Matrix, även om hon kände sig väldigt fin i sele och koppel, tyckte det var såååååååååååå läskigt. Även om hon tittade på mina språng i snön, så räckte det med fem minuter ute, tyckte hon, och gömde sig i mattes famn. Jag fick snöploga själv en stund…
__large255

…men Matrix blir nog modigare nästa gång!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vi har varit ute i snön –”

    1. Duktiga Madame! Snart är du ute och jagar små kryyyyyp i sommarvärmen – helt hemmastadd i allt det nya, jag lovar!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *