Jag försöker leka!!?

Det var så länge sedan… som en annan kisse lekte med mig. Jag försöker komma ihåg nu, hur man gör. Och blir förvånad över mig själv… Fånga svans, Matrix?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag försöker leka!!?”

    1. …men: Jag har varit ensamkatt så länge så jag har glömt hur man gör… och nu när jag fått en kompis, så – ja det känns lite genant!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *