Mattes dubbeljobb

Konstigt med människor. När de vill jobba, så finns knappt några jobb. Eller också, när de har jobb, så får de för mycket jobb. Undrar vad lagom jobb är?

Mattes praktikjobb på Pressbyrån verkar vara jättekul. Hon kommer hem trött men bubblande glad och nöjd, och berättar roliga saker. Men i kväll var det Öppet Hus på Katthemmet också, så matte kommer hem ännu senare och kommer att vara dubbelt så trött?

Men nu är vi två missar plus husse här hemma som kan pyssla om henne. Vi är stolta över vår duktiga matte! (Ja husse vi är stolta över dej också!)

Hoppas hon kan berätta om någon ny kisse som adopterats, när hon kommer hem…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *