Katten Kurt har ont i öronen

_394

Stackars Kurt, han får örondroppar morgon och kväll, så öronen sakll bli bra. Men ack så ”risig” han ser ut i pälsen – han som alltid är så noga med att vara välputsad! Så här fin är Kurt i vanliga fall:

kurt

…i fall någon skulle komma till Katthemmet och bli lite kär i honom och kanske vilja ha honom med sig hem?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *