Fågelmat åt kattmaten…

__large247

På landet kan det se ut så här just nu. Massor av fåglar som matas, alldeles nyss landade en tofsmes på fågelbordet. Men snabbt, så den hann inte fastna på bild. Hackspetten däremot stannade lite längre.

__large248

Tanja sitter i fönstret och tittar suktande ut. ”Mmmmmmmmm! Kattmat!” tänker hon. De flesta av hennes tankar kretsar runt mat. Det är inte för inte som vi skojar och kallar henne ”Klotbältan”!

__large249

Och utevattenskålen är igenfrusen och översnöad…

Nä jag kurar ihop mig här hemma på mitt gosiga fårskinn och sover vidare!  // TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *