Varje dag – en tass i mitt liv…

Vissa dagar har jag glada tassar, springer och skuttar med yvig fluffsvans och pigga ögon, leker med matte och smaskar min mat. Andra dagar är jag rastlös, gnällig, irriterad och bråkar med husse, river i allting och letar efter något. Matte tror att jag behöver en kompis – någon att busa med, gosa med. Nån som kan leka med mig på ett sätt som gör mig lugn och lycklig, nån som kan slicka mig bakom öronen och hålla om mig med tassarna. Nån att dela korgen med. Kanske matte har rätt….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Varje dag – en tass i mitt liv…”

  1. Visst älskar jag mina katter, men dom kan fortfarande göra mig galen. Läs mitt inlägg som heter ”cats from hell” så förstår du nog! :)Jag kommer lägga upp nya bilder, men i inlägget som heter ”plugg dag” finns det några bilder.

  2. jag har 6 katter. Bosse,Trisse,Emil,Birk,Per och Vincent. Sen har min bror två också.Pärlan Och Morris(som är en tjej). Så jo det blir ju en del. Förresten så har jag länkat till din blogg nu så jag kan hålla kolla på flera uppdateringar:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *