Kvällsnöjen innan nattro

__large243

1) Kolla genom köksfönstret vad vädret har för sig. Och om grannarna är vakna!

__large245

2) Ladda kroppen med god mat. Det här är min krukväxt som jag FÅR äta! (Stormatte dödade den genom att spreja insektsmedel på den, så hon är skyldig mig en ny.)

__large246
3) Kloa mej lite trött i mitt klättertorn!__large244

4) Bädda på sovhyllan och ha lämpliga leksaker inom räckhåll. Vippa min älskade vippa, nu ska vi sova, godnatt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *