Tala om tungor

melchior

Finns det någon som har så häftig tunga som en katt?

soffes_katt_tarzan_hj

Den går att ha till mycket…

51  Blääääah?
palmolive1 Storgäspen
theprefectmodelgoesinsanebythrumyeye

Never trust a smiling cat?

tunga

Känn törsten i strupen….

                                                             NosPuss Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *