Vanvårdade katter i helvetet

_katter_gbg

I den här miljön levde 30 katter i Göteborg…

_katter_hos_ring_i_torsby1

2008: Sjuttio katter i samma hus i Torsby…

vanvrd_perser_lund_

2008: Vanskötta perserkatter i Lund…

katter_hisingen_stank1

2004: Hos 20 katter på Hisingen… stanken var så ohygglig att den kvinna som började arbeta med att plocka ut de vanvårdade katterna blev gasförgiftad och tuppade av.

Mästerkatten undrar: Vad är det för fel i hjärnan på folk som tror att de ”VÅRDAR” och ”RÄDDAR” katter i dessa situationer?

Stöd Ditt lokala Katthem!!! Gör det NU!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vanvårdade katter i helvetet”

  1. Det hemska är att både ni som jobbar med kattverksamhet, och jag, vet att flera av de katter som påträffas i sådana här ”samlarfamiljer” ofta är så sjuka, skadade, inavlade, psykiskt förstörda och utsvultna/undernärda, att de inte kan räddas till livet, även om vi försöker… En eloge till alla jourhem som tar hand om en skyggis t ex!!!
   NosPuss Wikki

 1. Men ud! Man vill bara gråta! Att folk kan vara så jäkla grymma!
  Synd man inte kan låta dem smaka sin egen medicin , de skulle inte fatta galoppen tyvärr:(
  Kram/maria

  1. Det värsta av allt är att det ofta BOR och LEVER människor mitt i denna misär, och de är i lika dåligt skick med psykisk sjukdom eller missbruk mm. De TROR att de är djurvänner och har inte råd att kastrera, så kattstackarna försökar sig multipelt med inavelsskador och smittor som följd. Det är ruskigt men det finns människor som har lika hemskt UTAN katter, och man kan fundera på varför i detta moderna fina samhälle!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *