Min matte är duktig på att bära

…så nu är resten av kattmatspåsarna som stora matte trollade fram avlämnade på katthemmet i Örebro. Jag har lite dåligt samvete för jag smaskade i mig en portion… men å andra sidan lånar jag ju ut min matte till de andra kissarna flera gånger i veckan, så jag hoppas bli förlåten!

Foton från katternas fest på mjukfoder med sardin- och kycklingsmak kommer senare!

cathome

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *