Tecknad serie från ett katthem!

Katten Tom-Tom och andra shelter stories:m_tomtom
m_tomtom1
m_tomtom2
m_tomtom_me_cutest
m_tomtom3
m_tomtom4
m_tomtom5
m_tomtom6
m_tomtom_adopt_lucky
m_tomtom_snarkar_inte

Teckningar av Patrick McDonnell.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tecknad serie från ett katthem!”

 1. Hej och tack för dina tips! Jag har hittat en kalasfin siameskille, kärnfrisk och hela baletten. 🙂 Han flyttar hem till mig om fyra veckor och är då tolv veckor gammal.
  Du verkar himla kunnig, har du något tips på hur man bäst får två katter att gå ihop?Har alltid bara haft en katt åt gången. =)
  Tack på förhand och ha en superfin kväll!
  Mvh
  Jessica

  1. Jag kan väl komma med några enkla tips: Börja med att ha nya katten kvar i buren en stund så gamla kisse får nosa omkring den ostört en stund. Har du tur accepterar de varann direkt. Annars gör i ordning ett rum där nya kisse får en egen orörd toa och egen matskål, och en liggplats som inte gamla kisse använt, som den får sätta sin lukt i och göra sig hemmastadd med. Låt dem dock umgås under övervakning ofta. Ibland kan äldre katten vara fräsig och avståndstagande i flera månader, men det kan man få acceptera, bara de inte slåss. De brukar fixa det själva med tiden, katterna. Ha åtminstone matskålar på 2 ställen så de inte konkurrerar vid maten. Till extra toa kan man ju ta en typ sköljbalja tillfälligt, efter ett tag samsas de säkert om en låda. Annars finns spray feliway o felifriend (läs mer om dem på nätet) som kan hjälpa till! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *