Rådjursklövarna som är fel

…så här tokigt ser det ut på det konstiga rådjuret:

_b_large4

Till vänster om hennes huvud ser man de konstiga tårna sticka fram. Så här ska ”riktiga” rådjursklövar se ut:

_b_large5

Fina nätta och ganska raka. Inte stå upp som skidspetsar…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rådjursklövarna som är fel”

  1. Jaha.. Ja naturen är underlig ibland men tack och lov klarar de sig bra med en ”extra tå” det har hänt att det ringer folk om just konstiga klövar men vi kan ju knappast rehabilitera det, hihihihi..
    De klarar sig btra i alla fall:) Men lite som att hitta ett fyrklöver är det dock:)
    Ha det kanon! Kram/maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *