Den största jag har sett!

Ja det här är lite skumt:

__large222

Jag har nog blivit lite skarvad? Fått en extra svans? …funderar Mjurre.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Den största jag har sett!”

  1. Ja visst, skumt extra svans. Jag misstänker att det är två katter som ”busar” med oss betraktare. Men det var en kul bild…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *