NyårsKattLidande

Ville låg längst in under sängen och darrade vid tolvslaget. Fyrverkerier är inte hans ”stora grej”, det smällde för ruskigt i den annars lugna och trygga världen. I vanliga fall är det här Villes stil:

__large213

En cool katt bevakar sitt snövita revir från trappräcket. Skönt att det är över idag, pustar Ville.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “NyårsKattLidande”

  1. hehe sant sant.. men de e ju en människa bakom bloggen… så de va ju mer det som va tanken..
    Men jag ska nog ta o läsa din blogg..
    Har en katt jag oxå faktis hihihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *