Jag har badat!

Ha jag plurrade i hos matte i badet, inte alls pjåkigt. Nu doftar mina tassar så gott! Somliga katter gillar verkligen att bada:

troja_simmar1

Här simmar bengalen Troja! Ziggi och Simba skvätter i tvättstället:

ziggi_o_simba

…så det där att katter inte gillar vatten, det kan härmed dementeras! Vissa katter gillar inte vatten…

akvariekatt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag har badat!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *