Julafton för en Lycklig Katt!

Jag är hos stora matte och stora husse på landet! Har firat julafton med musjakt bakom vedboden ihop med katterna Tanja, Ville och Mjurre. Ni anar inte vad det är skönt att få ränna omkring ute på fri tass! Jag var ute och sprang tills jag var nästan stelfrusen. Var en sväng och klättrade på vinden över vedboden också, det finns massor av smygställen där som bara katter kommer åt.

Har blivit lite fint julborstad i pälsen och fått massor av godis, lite skinka och så en julskål med tonfisk, mums. Så har jag gett människorna sina paket. Massor av papper och snören att prassla med också. Fast de leker inte så mycket med sina papper och snören som de borde, måste komma ihåg att påminna dem om det!

Här är i alla fall ett härligt jul-lovs-ställe. Det finns mjuka filtar överallt att sova på och ett behändigt krypin under ett bord där man kan vässa klorna bra. Tre sorters torrfoder också. Lyx…

Nyss var jag ute en kortis och luftade tassarna i snön och åt lite gräsglass. Ja djupfryst gräs alltså. Smaskens vinterdiet! Stod alldeles stilla länge och lyssnade på rävljuden från skogen. Njae de var lite läskiga så jag gick raskt in igen!

Nu ska jag tassa lite på granen och alla saker där! NattSpinn på er alla vänner!

                                                            
                        /\ 
                      /   \
                     =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *