Julens ängel på Katthemmet

_350

i Örebro är inte bara denna lilla ljusängel, utan de är många, en brokig samling änglar i mänsklig form: All personalen som dag och natt finns där för katter i nöd. Det är Kicki, Leena, Marita, Josefin, Ingrid och många många till. Det är änglar som kommer och hälsar på med gåvor i form av kattfiltar, kattmat, kattsand, möbler, pengar, eller bara kommer ner då och då för att klappa en speciell kisse lite extra…

Tack alla julänglar för att ni finns!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Julens ängel på Katthemmet”

 1. kommer in o lämnar en tass.. *kliar lite bakom örat*
  Katthemskatter ja, jag tog hand om en ute katt en tid tills den fick plats på katthemmet.. där hälsade jag på Skorpan, som jag kallade henne, några gånger.. sen fick jag reda på att hon kommit till en jätte fin barnfamilj och att hon trivdes hur bra som helst..
  Det är tur att dom finns dessa änglar..
  Tjing

  1. …och vi andra som har det bra, kan gärna stötta KattHemmen med något – lite städhjälp, några burkar kattmat, en slant… det är alltid välkommet!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *