Ingen bävning här hos oss i alla fall!

Tänk om människorna kunde förstå när vi katter signalerar fara? T ex www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp – vi katter vet mer än ni människor anar!

danger

Här finns en intressant länk till pågående forskning om hur djur kan varna för naturkatastrofer: www.gust.st/artiklar_seismologisk_forskning.html

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *