Arctic cat var inte vad jag trodde…

arctic_cat

Ny sällsynt kattras, tänkte jag och googlade på arctic cat. Snopet. Det visade sig vara en snöskoter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Arctic cat var inte vad jag trodde…”

    1. JA det har du rätt i! Hm…. jag kan se mig själv i skinnluva med mc-glasögon köra skotern så att svansen står rätt ut som ett streck…
      Vrooooooom! Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *