Kom och hälsa på oss!

KOM OCH HÄLSA PÅ OSS PÅ ÖREBRO KATTHEM!

Öppet hus: Onsdag 17:00-19:00, Söndag 13:00-16:00

_katthemmet_34

Det finns kaffe, fika och massor med katter att klappa!

Hjälp oss hjälpa, skänk en slant till Örebro Katthem Pg: 28 88 67-5

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kom och hälsa på oss!”

 1. Hej hej

  Hoppas allt är bra?

  Jag har ett par roliga frågor i min blogg som jag gärna vill att du svarar på.. Håller på med ett projekt just nu…
  Skulle bli tacksam om du kunde de.

  Desutom tänkte jag kolla med dig om du är intresserad av Indisk dans? Mer info om de på min sida.
  Kramiss M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *