Det är jag som är Wikki BloggKatten!

Plötsligt är MIN blogg fylld med bilder på massor av katter av alla de sorter och slag. Därför känns det som att det var dags igen med en liten bildserie på mig själv!

_334

Jag har det väldigt bra! Varmt och skönt inne. Mjuka saker att ligga på, överallt. En trivsam balkong att gå ut på:

_335

Nej hoppsan, det här var visst fläkthyllan. Ja och förresten, min hängmatta på balkongen är intagen för vintern!

_336

Annars håller jag till i mitt mobila torn (Det flyttar runt lite här och där i lägenheten!) och håller utkik efter jultomten. När jag inte öppnar luckor i min adventskalender eller hjälper matte skriva presentationer av veckans katthemskatt, så jobbar jag aktivt med planerna på hur julgranen skall dekoreras i år.

_337

Jag skötte det mesta på den fronten med egen tass förra julen. (Arkivbild, som det brukar heta!) I år ska vi ha ett KattKlappsTema tror jag…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Det är jag som är Wikki BloggKatten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *