Fler Lussekattstävlingar!

Nästan varenda dagstidning med lite sunt katt-tänk har numera en egen Lussekatts-tävling – inte bara Expressen och Eskilstuna-Kuriren, utan också VLT, Sundsvalls Tidning, Östgöta Corren, Kalmar Läns Tidning, Arbetarbladet, Uppsala Nya Tidning (tar fortfarande emot anmälningar tom 10/12), LT… Först av alla att ordna Lussekattomröstning lär vara Dalarnas Tidning, som haft tävlingen i 15 år!

mojje__corren

Bland katterna som tävlar för Lussekatt-titeln är 20-åriga Mojje!

Här är länkar till några tidningars tävlingar:

  1. VLT www.vlt.se/index_bildrep.asp
  2. Dalarnas Tidning www.dt.se/service/article376198.ece
  3. ST www.st.nu/lussekatt/
  4. Arbetarbladet arbetarbladet.se/merlasning/lussekatten/1.249617
  5. Corren www.corren.se/archive/2008/11/16/jz7llpsxvf92mh5.xml + gå längst ned på sidan och välj länken ”Ett hundgöra att fota alla katter” för att se den roliga filmen hur de fotograferat katterna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *