Döp en bergstopp efter mig?

catmountain

Visst skulle det vara häftigt med ett Wikipedia Cat Mountain?

Nu finns det redan ett antal berg runtom i världen som heter ”Cat Mountain” ett i Colorado, ett i Texas. Och ett i södra Kina, ”Maoer Mountain”. Nej jag får väl klättra upp på mattes lilla bergsklack ”hemma på landet” och titta på utsikten. Den är inte dum den heller!

catmountainkina Kattberget i Kina

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *