Mekki veckans katt på katthemmet

mekki

Mekki är en tjusig kattkille. Använd länken till katthemmet här i min sidokolumn, och så har du ”Veckans Katt”-fönstret högst upp till höger och kan läsa mer i den fina texten om Mekki som min matte har skrivit.

Hoppas Mekkis kontaktannons på detta sätt kan locka någon. Bigger var med i lördagens dagstidning också. Håll tassarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *