Julstädning a la Katt:

julstda
  1. Se till att Dina människor plockar undan allt som inte har med Julen att göra. D v s allt som inte är Julgran och Mat.

  2. JulGranen är ditt privata klätterträd. Julgranspynt skall väljas med omsorg så att det gläder en aktiv TomteKisse!

  3. Kontrollera att Människorna tar lång-ledigt från sina eventuella jobb/skolor/annat, så att de kan ägna Dig och medkatterna all sin tid. Minst tre timmar mer per dag ska vara till Jul-lekar med Katt!

  4. JulKlappar ska både vara i form av Klappar och rejäla Paket. OBS! ALLA paket under granen tillhör Katterna! Snören tofsar och rosetter på paketen får lekas med även innan Julafton.

  5. Katter får kloa lite på paketen och öppna ett och annat även före julafton, i synnerhet om de doftar kattmynta.

  6. Särskild kattjulmat skall serveras alla dagar fram till jul och gärna ett bra tag därefter, ungefär fram till semestern. Detta innefattar precis all mat som en kisse kan älska. (Ej kylskåpskall eller med intorkade kanter, utan fräsh och aptitlig.)

  7. På julafton ska en särskild stund ägnas åt de hemlösa katterna, så besök Ditt lokala katthem med en julklapp till dem! För så är julens bud: GE TILL DEM SOM INGET HAR. Kärleken Du får som tack är en alldeles särskild gåva…

TassKram Wikki (som fejar undan dammråttor med sin svansplymborste….)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Julstädning a la Katt:”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *