Mer julklappstips för katter:

toalda

Ett så här elegant skåp för kattlådan skulle väl kunna vara något? OK färgen kanske inte är så praktisk med tanke på dammet från kattsanden, om en grävglad kisse fick sprätta fritt därinne.

toa

Men om skåpet designades om i något blont nordiskt träslag eller i vitt, så skulle det känna vara en nyhet för Ikea att satsa på? Det är ju trots allt lite diskretare än plastholken man har idag…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mer julklappstips för katter:”

  1. Kuul blogg 🙂
    Har du sätt min tävling på min blogg? Du kan vinna julklappar, och det är inte svårt heller. Du ska bara gissa vad påsen innehåller.
    Tack för en bra blogg! Kram Karro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *