Mer julklappstips för katter

Du måste bara kolla www.kattgalaxen.se !!! Så mycket coola kattsaker:

julkalenderstor1

Jättesöt kattkalender, mina tassar vill ha vill ha!!!

kalendergstor

Ur-charmig kattkalender med – så klart en svart-vit långhårig misse! Spinn!

smyckerosatass

Titta på kattspännet, visst är det fint?!

burkkatterpalandetstor

De här te-burkarna vet jag att stora matte skulle gilla…

octopussydrrmatta

Och en ny dörrmatta kanske?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *