Idag ska jag ”vaxilleras”!

Bara ett litet stick i pälsen, och så får man en bit av mattes tonfiskmacka som belöning! Mmmmmm….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Idag ska jag ”vaxilleras”!”

  1. Ussch jag gillar inte sprutor………………
    Vilken häftig banner ni har, lägg en gärna på min kattsida också då e det lätt att hitta till er………………………
    Glöm inte http://………………………………

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *