Kommer den roliga snön snart?

_323

Här är en bild från ganska exakt ett år sedan – då hade vi snö på balkongen och jag åkte kana i den med tassarna, det var jättekul!

Jag har lagt på mig jättefin (fast lite fluff-tussig, säger matte) vinterpäls! Och tassarna är ju redan dubbade!

MorgonSpinn från Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kommer den roliga snön snart?”

  1. Brrrrrrrrrrrr det ser kallt ut. Vet ni jag hittar ingen rösta knapp på eran sida har ni glömt att lägga inden isåfall kan ni redigera på min sida å lägga in så ni får MÅNGA röster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *