Obegriplig cat-action i bilreklam

Undrar vad Toyota vill säga med denna commercial?https://youtu.be/Ckb-wUHj9WU

Jag fattar ingenting… men jag skulle önska jag kunde köpa en sådan där nice liten svart bil till husse och matte, så att vi kunde åka runt i världen och se oss om. Hm, ska be husse att köpa en Triss-lott kanske?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Obegriplig cat-action i bilreklam”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *