Tibbe kanske är på väg mot nytt hem nu….

..en familj funderar på den här underbart vackra kattpojken Tibbe Tiburtius:

tibbe
tibbe3  tibbe4

Bilderna är tagna av superduktiga kattfotografen Josefin, mer av hennes suveräna kattbilder finns på: www.pixbox.se/usr_show_id144033_page0_order1.html

Lycka till, Tibbe!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tibbe kanske är på väg mot nytt hem nu….”

 1. Vilka näppna katter. Jag hatar när folk lämnar kvar sina katter vid sommarstugan. Tycke att de skall låta bli att skaffa katt. Då de bara har ”den” över sommaren. Ha en bra dag.

  1. Ja, tänk om folk fattade vilket lidande den stackars katten får… Men det är inte bara i sommarstugor. Folk kastar ut katter mitt i stan. Ljuger för barnen och säger att kisse rymt. Samvetslösa idioter, de skulle få ligga ute och frysa och svälta själva…
   Vi snälla måste hjälpa katterna om vi kan! TassKram Wikki

  1. Jag har nog lite perser-gener i mig – min nos är ganska kort. Men jag gillar min nos, den hittar så mycket kul att nosa på!
   Trevlig helg, tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *