Glada lekar på Katthemmet!

_katthemmet_24

Samri (svart) och Mimmie (grå-vit) jagar ett snöre med papperstuss!

_katthemmet_25

Jag tar den! Jag tar den!

_katthemmet_27

Tibbe vill också jaga snöret

_katthemmet_28

Amri är litet hängig men är med och busar en stund i alla fall.

_katthemmet_31

Mimmie till anfall! Hiya!

_katthemmet_29

Jag fångade snöret! Eller fångade det mig?!

_katthemmet_30

Det är mitt snöre nu…!

_katthemmet_b

Men Mezzo tar det hela med ro. När det är nytt lakan på soffan ska man njuta av det.

Jag önskar att jag skulle kunna få träffa alla mina fyrbenta vänner på katthemmet, men matte säger att jag får nöja mig med att titta på bilderna på dem.

Tass från Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Glada lekar på Katthemmet!”

  1. Oj va ni ser ut att ha roligt, toppen att ni fått tak över huvudet leksaker och MYCKET KÄRLEK. Den där stora osten som e gul har min husse gjort visst e den rolig att busa i eller bara sova i………………Pussar till er alla.

    1. JA tänk vi blev extra stolta att veta att osten kommer från mysiga Gizmos husse… Den är speciell.
      Fast hemma hos mig är just nu en vanlig hederlig papperskasse roligaste kryp-inet. Kassen ligger i hallen, jag tar full fart från köket rätt in i kassen och då flyger vi ända in i varddagsrummet…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *