Kattkärlek från Purina:

De drar in sin broschyr p.g.a. mitt mail och blogginlägg! Jag blir Rörd, Glad och Tacksam!

Så här skriver Martin, Purinas Product Manager:

purina_sw

Detta är hedervärt ansvartagande av ett stort företag! Deras sätt att lyssna på mig som liten bloggkatt har bemötts med respekt som värmer hjärtat! Tack, Martin!

blomkatt2

Jag ska be matte skaffa en stor påse Purina i någon god smak och bjuda vännerna på katthemmet på i kväll!

                              =^:^

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kattkärlek från Purina:”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *