Nu ska jag bloggtävla igen!

…men det innebär egentligen ingen skillnad mot mitt vanliga bloggande: Jag kommer att vässa klorna och skriva om de vanliga viktiga kattsakerna som KLAPPAR, MAT och HEMLÖSA KATTER precis som förut.

katthemmetkompis.blogg.se/2008/october/vi-ska-utse-arets-kattblogg.html finns bloggtävlingen, och vet du någon mer kattblogg som kan nomineras till den, så gör det! Alla bloggkatter ska ha en chans att vara med, tycker jag.

Juryn består av enbart svartvita katter, vilket borde gynna mig om man enbart gått efter pälsfärg:

sickan  Sickan

pengla  Pengla

mumlan  Mumlan

…men nu vet jag ju att det kommer att handla om BLOGGning inte skönhet, så jag förlitar mig på att juryn tittar igenom min blogg och bedömer ärligt efter tidigare och kommande meriter.

Tilläggas bör att om jag vinner något, så ska vinsten oavkortat gå till ”mitt” katthem i Örebro! Själv har jag leksaker så jag klarar mig, och bara att få vara med och tävla är belöning nog.

TassKram till katthemmetkompis.se/

headerbg

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nu ska jag bloggtävla igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *