På spåret mot flera fina kattbloggar!

Jag är så glad, jag har fått tips om flera stycken, och hittade en på alldeles egen tass igår. Presentation kommer snart i ett nytt blogginlägg!

Nu vill jag bara komma på hur jag ska kunna göra en egen avdelning i min bloggkolumn där det kan komma upp en lista med kattbloggar…

music

Ge mig gärna tips… ska försöka läsa metros instruktioner också. Men det är ju så trist. Instruktioner är ju alltid det sista man läser?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “På spåret mot flera fina kattbloggar!”

 1. sv;
  ja självklart stöttar jag min kompis, jag överger inte honom/henne för att hon/han drog sitt val, & sen inte kan hantera sitautionerna.
  jag har fått en av mina vänner att lägga av med droger, och det är han som har hållt på mest, har lagt ner mycket energi på den pojken för att få honom att inse vad han gett sig in på, efter 5 månader är han drogfri!!
  KRAM!

  1. Då förstår jag vad du gör bland drogfolket, det är annars ingen plats man ska söka sig till. Men hjälper du en kan det bli goda ringar på vattnet och fler hittar ut ur eländet. Bra jobbat! Stor stor stor TASSKRAM!
   Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *