Kattbön

”Hear our prayer Lord, for all animals, May they be well-fed and well-trained and happy; Protect them from hunger and fear and suffering; And, we pray, protect specially, dear Lord, The little cat who is the companion of our home, Keep her safe as she goes abroad, And bring her back to comfort us.”

Ursprung: Ryssland

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *